SMA Management en Advies

 

Werken aan vernieuwing met woningcorporaties    

SMA Management en Advies werkt aan vernieuwing met woningcorporaties. We leveren een bijdrage aan het vernieuwen van de koers, de organisatie en de (digitale) dienstverlening. Met een uitstekende groep consultants, interim managers, trainers en ICT-specialisten. 

We ondersteunen en prikkelen bij het benoemen en realiseren van de maatschappelijke prestaties en het vormgeven aan een effectieve organisatie die met behulp van nieuwe technologie de dienstverlening op een hoger niveau weet te brengen.  

SMA Management en Advies is de adviseur van directeur-bestuurders, managementteams en raden van toezicht en weet met haar innovatieve concepten corporaties ingrijpend te vernieuwen. 

SMA Management en Advies is actief op 4 kerngebieden: 

Bestuur & Toezicht, Strategie & Verandering, Vastgoed en Dienstverlening & ICT. Met advies, interim management en  trainingen voor de top van de woningcorporatie.

 

Nieuws

Feed

16-05-2018, 08:30

SMA Management en Advies verzorgt cursussen voor Kjenning

Kjenning is de opleider voor woningcorporaties. Dit jaar verzorgt SMA Management en Advies een aantal cursussen in het aanbod van Kjenning. Het gaat om cursussen op het gebied van ICT, zie de site van Kjenning...   Meer


05-09-2017, 16:36

SMA Management en Advies bestaat 5 jaar

Vanwege ons 5 jarig bestaan publiceren wij een klein boekje met korte verhalen uit onze adviespraktijk.    Meer