SMA Management en Advies

 

Over ons


SMA Management en Advies is verbonden aan de maatschappelijke opgave van woningcorporaties. SMA richt zich op het ondersteunen van de top, MT en raad van toezicht van corporaties.  

Met ons resultaatgerichte en innovatieve advieswerk verbeteren en vernieuwen wij visie, koers, organisatie en de (digitale) dienstverlening. Maar we prikkelen met onze trajecten ook de daarbij betrokken managers en medewerkers om nieuwe kennis en vaardigheden te ontwikkelen passend bij de vernieuwing en digitalisering van de dienstverlening.  

Via ons dochterbedrijf JEMS Change & Development leveren wij de softwaretool Performance Scan en zorgen we ervoor dat bestuurders en toezichthouders meer regie kunnen voeren over de koers en de realisatie van doelstellingen. Met de eveneens via JEMS beschikbare softwaretool Employ zorgen we ervoor dat het personeel structureel kan werken aan het verkrijgen van de juiste kennis en competenties benodigd in een veranderende woningcorporatie. Zie voor meer informatie www.jems4change.nl.  

Via onze trainingen en Masterclasses werken we aan de verdere professionalisering van bestuurders en de raden van toezicht van woningcorporaties. 

SMA Management en Advies werkt met ervaren adviseurs, interim managers en trainers. Zij zijn experts op hun vakgebied en inzetbaar bij complexe vraagstukken en uitdagende vernieuwingstrajecten.