SMA Management en Advies

 

Over ons

SMA Management en Advies is geïnspireerd door de maatschappelijke opgave van woningcorporaties en levert een bijdrage aan de prestaties en vernieuwing van woningcorporaties. SMA richt zich daarbij op het ondersteunen van de top van de woningcorporaties, het managementteam (MT) en de raad van toezicht.  

Met ons resultaatgerichte en innovatieve advieswerk verbeteren en vernieuwen wij visie, koers, organisatie en de (digitale) dienstverlening. Maar we prikkelen met onze trajecten ook de daarbij betrokken managers en medewerkers om nieuwe kennis en vaardigheden te ontwikkelen passend bij deze vernieuwing. Een prikkeling die wij baseren op onze mening dat het nog beter kan, zowel betreffende de effectiviteit en efficiency als betreffende de verdere modernisering van de dienstverlening.  

SMA Management en Advies werkt met ervaren adviseurs, interim managers en trainers. Zij zijn experts op hun vakgebied en inzetbaar bij complexe vraagstukken en uitdagende vernieuwingstrajecten.


Vernieuwing ontstaat daar waar verschillende inzichten elkaar ontmoeten. De verschillen prikkelen de werkelijkheid te bezien vanuit diverse perspectieven en zo nieuwe mogelijkheden te ontdekken.


Download hier de  SMA Informatiebrochure